Moderne detectiemethoden in Tilburg

Last van een lekkage in de regio van Tilburg? Met de nieuwste detectiemethoden schiet Moorman Totaal Techniek Lekdetectie u te hulp. Zo voorkomt u hak- en breekwerk, hoge kosten en extra overlast. Wij zetten in Tilburg de volgende technieken in:

Ultrasone detectie

Met deze detectiemethode doen we een meting met ultrasoon geluid. Zo kunnen we horen waar uw leiding afwijkt van het normale geluid. Op die manier kunnen we de lekkage heel nauwkeurig in beeld brengen.

Traceergasdetectie

Met een speciaal en veilig gas meten we de druk in uw leidingen. Omdat het gas heel dun is, kan het vrijwel overal bij. Deze detectiemethode is daardoor voor heel veel materialen geschikt.

Thermografie

Wij zijn in staat om met infrarood apparatuur warmtebeelden van uw woning te maken. Zo kunnen we zien waar welke temperatuur is. Op die manier kunnen we door een vloer, muur of plafond heen kijken. Als de temperatuur ergens afwijkt, dan kunnen we de lekkage nauwkeurig in beeld brengen. We passen dit vooral toe bij lekkages in warmwater- en cv-leidingen.

Endoscopie

Met deze laatste techniek kijken we met een camera waar de lekkage zich bevindt. Deze methode passen we vooral toe op plaatsen waar we zelf niet of nauwelijks bij kunnen.

Wilt u weten hoe wij u met deze detectiemethoden in Tilburg kunnen helpen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Vraag onze gratis offerte aan of bel ons. Wij staan voor u klaar!