Leidinglekkage in Tilburg?

Een professionele aanleg van leidingwerk zou eigenlijk vereist moeten zijn: leidingwerk verdwijnt na de aanleg immers voor het grootste deel achter uw muren of onder de vloer. Dat is prettig, maar ook gevaarlijk: mocht er een probleem met uw leidingen ontstaan is het niet zo 1,2,3 mogelijk de oorzaak te bekijken.

Leidinglekkage ontstaat in de meeste gevallen door een ondeugdelijke aanleg. Na verloop van tijd ontstaan er dan zwakke plekken in het leidingwerk, voornamelijk bij de koppelstukken. Ook gesprongen leidingen door bevriezing of een verstopping zijn een belangrijke oorzaak van lekkage. Herkent u één van deze situaties? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van hulp!

Waarom een lekdetectie expert inschakelen?

Waar een leiding precies lek is, is vaak met het blote oog niet te zien. U merkt de lekkage op omdat er vochtplekken of schimmels ontstaan, maar om erachter te komen wat de oorzaak en de locatie van het lek is, is speciale apparatuur nodig. U wilt immers niet uw hele muur afbreken om de leidingen bloot te leggen! In Tilburg en de omgeving van Tilburg is Lekdetectieservice Nederland gespecialiseerd in lekdetectie. Wij beschikken over speciale apparatuur waarmee we iedere leidinglekkage zo gevonden hebben. Uiteraard zorgen we ook voor een perfecte afhandeling!