Daklekkage in Tilburg snel verholpen

Een probleem met uw dak moet zo snel mogelijk worden opgelost. Het dak beschermt uw woning immers tegen alle weersinvloeden en heeft dus een belangrijke functie. De vakmannen van Lekdetectieservice Nederland begrijpen dat en zijn dan ook dag en nacht in te schakelen bij daklekkage in de regio Tilburg. Het opsporen van lekkage in het dak is een kunst: de lekkage manifesteert zich zelden op de plaats waar u water ziet. Met de juiste apparatuur schieten we u te hulp, u zult zien dat uw daklekkage in een mum van tijd is opgespoord en verholpen.

Beperk schade met lekdetectie

Lekkage kan uw woning ernstig en blijvend beschadigen. Dit geldt zeker voor daklekkage: uw woning kan immers niet meer goed worden afgesloten tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor ontstaan vochtplekken en schimmels, die slecht zijn voor uw gezondheid. Onzorgvuldige oplossing kan het probleem helaas alleen verergeren. Probeert u daklekkage zelf te verhelpen? Dan is de kans groot dat u meer schade toebrengt dan strikt noodzakelijk en soms zelfs zonder daadwerkelijk de lekkage op te sporen. Lekdetectie is vakmanschap en vraagt om een specialistisch oog en precieze apparatuur. Wij hebben alle kennis en materieel in huis dat nodig is voor het verhelpen van daklekkage. In veel gevallen kan dit zonder hak- en breekwerk, zodat uw woning zo min mogelijk wordt belast.

Let op: voor daklekkage schakelen wij een dakdekkersbedrijf uit de regio in om het lek voor u te lokaliseren. Dit valt niet onder onze reguliere lekdetectiedienstverlening. Het is mogelijk dat er voorrijkosten in rekening worden gebracht.