Uw lekdetectiebedrijf in Tilburg

Moorman Totaal Techniek Lekdetectie is in Tilburg gespecialiseerd in lekdetectie. Lekdetectie is innovatief en werkt met gespecialiseerde technieken, zoals ultrasone detectie en thermografie. Door middel van een lekdetectie hoeft u geen muren en plafonds open te breken om uw lek te vinden.

Omdat wij breekvrij werken, hoeven wij uw materialen niet te forceren of stuk te maken. Dit scheelt u kosten én overlast. Om deze reden vergoeden veel verzekeraars uw kosten. Meer weten? Neem contact met ons op.

Alle soorten lekkages

Wij sporen lekkages op in daken, kozijnen, kelders, vloerverwarming, waterleidingen en afvoerleidingen. Waar uw lek ook zit, wij vinden het.

Naast lekdetectie doen wij als professioneel lekdetectiebedrijf ook aan lekkageherstel. Nadat wij het lek in kaart hebben gebracht kunnen we dit meteen repareren, zodat u meteen geen overlast meer heeft. Wel zo gemakkelijk!

Wat moet u doen bij een lekkage?

Denkt u dat u te maken heeft met een lekkage? Of heeft u een vochtplek ontdekt? Kom dan meteen in actie. Lekkages veroorzaken veel schade en vochtplekken kunnen gevaarlijk zijn.

U kunt in de regio van Tilburg altijd even contact met ons lekdetectiebedrijf opnemen. Wij beantwoorden graag uw vragen. Bel gerust, of vraag onze gratis offerte aan. Wij staan voor u klaar!