Wat te doen bij kelderlekkage?

Of er nu alleen een kruipruimte onder uw woning zit of een kelder die u daadwerkelijk gebruikt als opslag of voorraadkast, lekkage is schadelijk en kan uw woning ernstig aantasten. Er ontstaan vochtplekken en schimmels. Water trekt in het hout, wat gevaarlijk is voor de fundering van uw woning. Doordat de ruimte afgesloten is en er vaak geen ramen aanwezig zijn is een vochtprobleem moeilijk op te lossen.

Omdat u meestal niet veel in de kelder komt, kan het bovendien een tijdje duren voordat u de lekkage opmerkt. Het is dan ook zaak om zo snel mogelijk een professional in te schakelen, die de precieze plaats van de lekkage voor u achterhaalt. Professionele lekdetectie helpt u om snel achter de locatie en de oorzaak van het lek te komen. Zo wordt het probleem niet alleen op de korte termijn verholpen, maar kan het in de toekomst ook voorkomen worden.

Lekdetectie expert in Tilburg

Het is misschien een gedurfde uitspraak, maar wij durven te stellen dat we ieder lek voor u kunnen opsporen en herstellen zonder onnodig hak- en breekwerk. We vertrouwen hiervoor op onze geavanceerde apparatuur. Hiermee kunnen we u snel een duidelijk beeld geven van het precieze probleem, én van de oplossing! Maak daarom snel een afspraak met ons bij kelderlekkage in Tilburg.