Gaslekkage in Tilburg?

Ruikt u een gaslucht in huis? Bijvoorbeeld bij uw gasfornuis of CV ketel? Dan is het belangrijk om snel in actie te komen. Een ongeluk met gas wilt u immers te allen tijde voorkomen! Is het een hele dringende situatie? Aarzel dan niet en bel 112. Weet u niet zeker of u met gaslekkage te maken heeft, of is de situatie niet zo urgent? Schakel dan onze specialisten in lekdetectie in. U kunt ons 24/7 bereiken! Wij komen dan zo vlug mogelijk bij u in Tilburg of omstreken langs en gaan het gaslek opsporen.

Lekdetectie bij gaslekkage

Het kan moeilijk zijn om een gaslek op te sporen. Daarvoor is lekdetectie een goede optie. We gebruiken de modernste gasdetectie apparatuur om het lek te vinden. Ook kunnen we de gasleiding afpersen. We zetten dan gedeelten van een leiding om de beurt onder druk. We meten dan of er drukverlies optreedt. Het voordeel hiervan is dat we het lek snel kunnen vinden. Bovendien hoeven we niet onnodig te hakken en breken, maar uitsluitend op de plek waar we de gaslekkage hebben geconstateerd.

Vermoedt u met gaslekkage te maken te hebben? Neem dan contact met ons op. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar! In de regio Tilburg kunt u altijd op onze snelle service rekenen.